Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μόδα: 13 κορυφαία trends του Φθινοπώρου 2014


Το Φθινόπωρο κατέφθασε κι εσείς ακόμα δεν έχετε ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της σεζόν; Ανακαλύψτε τα 13 κορυφαία trends του Φθινοπώρου και ντυθείτε με σύνολα εμπνευσμένα από αυτά.
Παλτό τύπου ρόμπας
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (2)
Αυτή τη σεζόν, τα παλτό τύπου ρόμπας έκαναν δυναμικό comeback στις πασαρέλες διάσημων οίκων, όπως οι Altuzarra και Richard Chai.
Η επιστροφή των 60’s
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (3)
Οι τάσεις των 60’s επιστρέφουν και κάνουν αισθητή της παρουσία τους με μίνι φούστες, ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο και πολλά αξεσουάρ.
Πλεκτά
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (4)
Για τα φθινοπωρινά πλεκτά τίποτα δεν είναι υπερβολικά μεγάλο ή πολύπλοκο. Φορέστε λοιπόν ζεστά παντελόνια από τους Marc Jacobs και Céline που σας υπόσχονται πως θα ανακουφιστείτε από την ανάγκη για καλσόν, όπως επίσης και πολλές ποικιλίες ζεστών ρούχων από την Stella McCartney. Το πουλόβερ δεν φοριέται πλέον μόνο στο πάνω μισό μέρος του σώματος.
Φαρδιά ρούχα
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (5)
Πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό τρόπο για να κρύψετε τα παραπανίσια κιλά που αποκτήσατε στις διακοπές σας. Υιοθετήστε λοιπόν τα φαρδιά πουλόβερ, παντελόνια και παλτό και θα είστε in. Αξίζει να σημειωθεί πως όσο πιο φαρδιά, τόσο το καλύτερο.
Νορβηγικό στυλ
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (7)
Χαρακτηριστικά μοτίβα, κοντόχοντρα πουλόβερ και τεράστια καπέλα.
Αποκάλυψη, τώρα!
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (8)
Συνδυασμοί που αποπνέουν δυναμισμό.
Αστραχάν
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (9)
Η Αστραχάν είναι μια αρκετά υποτιμημένη γούνα που φτιάχνεται από πρόβατα και χαρακτηρίζεται από το μικροσκοπικό πλεκτό της μοτίβο. Πρόκειται για ένα είδος υφάσματος που κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια και το οποίο τιμήθηκε δεόντως στις πασαρέλες των Thom Browne, Céline και Tom Ford.
Φορέματα πάνω από παντελόνια
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (10)
Ξεχάστε το ντύσιμο με ένα απλό φόρεμα και ακολουθήστε τη νέα τάση της μόδας που προστάζει το συνδυασμό του με παντελόνι.
Western
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (11)
Το καουμπόικο στυλ επιστρέφει και μας φέρνει το ροντέο στην πόλη. Πρόκειται για ένα στυλ που αποδεικνύει το σαγηνευτικό του ύφος μέσα από τις πασαρέλες των Cushnie et Ochs και Dion Lee.
Εμπνευσμένα από το θρυλικό Muppet Show
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (12)
Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές (Prada, MSGM και Tom Ford) που προτίμησαν να ασχοληθούν με αυτό το είδος υφάσματος, παρά με τα απλά δερμάτινα και γούνινα στυλ.
Τεράστια ζιβάγκο
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (13)
Πρόκειται για ένα ρούχο ιδανικό για όσες κρυώνουν.
Γούνα
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (14)
Η γούνα είναι αναπόφευκτη για τη φθινοπωρινή μόδα. Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με νέα σχήματα. Στο Μιλάνο, ο Karl Lagerfeld έντυσε την Cara Delevingne με μια κουκούλα Fendi, ενώ στη Νέα Υόρκη, ο Vfiles απέδειξε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε ένα τολμηρό παλτό.
Sneakers
Κορυφαία trends Φθινοπώρου 2014 (15)
Τα πόδια σας μπορούν να χαρούν κάνοντας ένα διάλειμμα από τα τακούνια.

beautetinkyriaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...