Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Must – Haves Ιουλίου: Γυαλιά Retro από την Firmoo


bloger glasses




Ένα ζευγάρι γυαλιά vintage είναι κατά κάποιο τρόπο η καλύτερη επιλογή αυτού του καλοκαιριού. Υπάρχει μια δημοφιλής πεποίθηση ότι η ρετρό εμφάνιση είναι η πιο κλασσική όταν χρησιμοποιείται σωστά. Τα γυαλιά Vintage είναι αναμεμειγμένα με τα βασικά και απαλά χρώματα. Έτσι, μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα στο πλήθος. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να βρείτε τα vintage γυαλιά σας με την προσφορά  πρώτο ζευγάρι δωρεάν  στην  Firmoo.com.



glasses



glasses



Ο τέλειος συνδυασμός των σύγχρονων τάσεων της μόδας και της ρετρό εμφάνισης δημιουργούν τη διαφορετικότητα που ανταποκρίνεται στις τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


glasses
glasses
glasses

(Τα μοντέλα στις παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από την Firmoo+ .)
Οι καινούργιοι πελάτες μπορούν να δουν τα νέα προϊόντα για το πρώτο τους δωρεάν ζευγάρι. Το μόνο που θα πληρώσουν είναι τα ταχυδρομικά έξοδα.

Επιπλέον, σας προσκαλούμε με χαρά να συμμετάσχετε στο 4Sponsor, μια ασφαλή, εύκολη και αποτελεσματική πλατφόρμα που συνδέει τους διαφημιστές με τους εκδότες/bloggers.  Η Firmoo έχει ενταχθεί στο 4Sponsor και προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας εκεί. Ξεκινήστε την πρώτη δοκιμή σας τώρα!.

Σχετικά με την Firmoo
Η Firmoo είναι το πιο δημοφιλές online κατάστημα του κόσμου στα γυαλιά οράσεως. Έχει δεσμευθεί να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές που ξεκινούν από 8 δολάρια -80% - 90% χαμηλότερα, σε σύγκριση με τις τιμές των καταστημάτων.


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...